• Álmodja meg, mi elkészítjük!

  • Minőség, mindenek felett!

    Egyedi fejlesztések a teljesség igénye nélkül. Komplex CRM és vállalati rendszerek készítése és üzemeltetése.

Magunkról

Üdvözöljük a GXLabs Kft-nél!

Régi és új partnereinknek is örömmel jelentjük be, hogy a Gexa'Software International Kft. 2023 augusztus 23-a óta GXLabs Kft. néven működik tovább.

Miért a GXLabs?

Mert ez a név nem csak hangzatos szóösszetétel, hanem egy ígérettel teli elkötelezettség a kreativitásra, innovációra és a kiválóságra.

De mit is jelent ez valójában?

Nálunk a GXLabs-nál az elsődleges szempont mindig az eredményes munka. Minden projektünket szenvedéllyel és szakértelemmel kísérjük, hogy ne csak megfeleljünk, hanem felülmúljuk az elvárásokat. De ami talán még fontosabb: soha nem engedjük el ügyfeleink kezét. Számunkra a hosszú távú, kiegyensúlyozott partnerkapcsolatok a legértékesebbek. Tudjuk, hogy a siker alapja a kölcsönös bizalom és az együttműködés. Büszkén állítjuk, hogy mi itt a GXLabs-nál nem félünk szembenézni a kihívásokkal!

Az ügyfeleink érdekeit mindig a legfontosabbnak tartjuk. Ezért csak olyan javaslatokat teszünk, amelyek mögött konkrét tapasztalatok, számok és adatok állnak. Minden lépésünk tudatosan és alaposan van megalapozva, hogy biztosítsuk a projekt sikeres megvalósítását és az ügyfeleink elégedettségét.

Csatlakozzon elégedett ügyfeleink körébe, és tapasztalja meg a változást, az innovációt és az eredményeket, amelyek átformálják vállalkozása életét!

 

Cégünk "alapkövei"

 

Boldogh Gergő
Ügyvezető, szoftverfejlesztő 


CEO, CTO: Full-Stack rendszerfejlesztés és tervezés, csapatkoordináció

Molnár Miklós
Kiemelt feladatok koordinátora

SEO / SEM, Marketing, fotózás, tervezés, Full-Stack webfejlesztés

Kapcsolatfelvétel

Kérjen ajánlatot, konzultációt, és mi igyekszünk minél előbb felvenni Önnel a kapcsolatot! Adatai kezelésével kapcsolatban, az Adatvédelem oldalon tájékozódhat!
Olvassa el az Adatok kezelésével kapcsolatos tájékoztatónkat.